enda

Stefania Sandrelli

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The First Beautiful Thing 2010 Medvirkende U/Spillefilm
Sidste kys 2001 Anna U/Spillefilm
Kærlighed og mørke 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Den lille djævel 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Colt 357 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Så gode venner var vi vist 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.