enda

Steffen Led Sørensen

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Niels Skousen - 40 år i dansk rock 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Julie 2011 Postproducer DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Bag om filmen optagelser DK/Spillefilm
Flyvende farmor 2001 Foto DK/Spillefilm
Udenfor 2000 Foto DK/Kort fiktion
Jul på Kronborg 2000 Foto Tv-serie
Tilbage til byen 1999 Foto DK/Kort fiktion
Motello 1998 Foto DK/Spillefilm
Mor(d) i mødregruppen 1998 Foto DK/Kort fiktion
Hannibal & Jerry 1997 Foto DK/Spillefilm
Let's Get Lost 1997 Fotograf DK/Spillefilm
Debut 1995 Foto DK/Kort fiktion
Mord i Paradis 1988 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.