enda

Steffen Nielsen

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
DNA 2019 Anklager Tv-serie
Kære Lise 2016 Fotograf DK/Kort fiktion
Jens Munk NordvestXpeditionen 2015 Ejholm (kongens rådgiver) DK/Spillefilm
Alle har sgu da et bat 2015 B-fotograf DK/Kort fiktion
Bird Dropping 2015 B-fotograf DK/Kort fiktion
TWO 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
Fars pige 2014 Boom operator DK/Kort fiktion
Madding 2012 Fiskeren DK/Kort fiktion
Mord på mere end én måde 2010 Johnny DK/Spillefilm
501 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Krokodillerne 2009 Ivan DK/Spillefilm
Det perfekte kup 2008 Betjent DK/Spillefilm
Dagene imellem 2006 Nicklas DK/Kort fiktion
Den længste vej 2006 Foto Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.