enda

Stella Kjerulf

(1888 – 1960)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Atlantas Bortførelse 1921 Atlanta, rullekonedatter DK/Kort fiktion
Atlantas Knaldsucces 1920 Medvirkende DK/Kort fiktion
Susanne i Badet 1915 "Musse", en livlig pige DK/Kort fiktion
Husassistenten 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ægteskab og Pigesjov 1914 Sonja, en livlig pige DK/Kort fiktion
Millionær for en Dag 1914 Lazarus' livsledsagerske DK/Spillefilm
Lykkens lunefulde Spil 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
De Ægtemænd! Amanda, en pige DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.