enda

Stellan Olsson

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Juliane 2000 Manus DK/Spillefilm
Klinkevals - Juliane 1999 Manus Tv-serie
En loppe kan også gø 1996 Instruktion DK/Spillefilm
Good night Irene 1994 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den store badedag 1991 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Jane Horney 1985 Instruktion Tv-serie
Sven Klangs kvintet 1976 Instruktion U/Spillefilm
Deadline 1971 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.