enda

Sten Lindberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lysår 2012 Colorgrading U/Dokumentarfilm
Vidunderlig og elsket af alle 2007 Color timing U/Spillefilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Color timing U/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Color timing DK/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Color timing U/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Color timing U/Spillefilm
Et hul i mit hjerte 2004 Color timing U/Spillefilm
Som i himlen 2004 Lyskonsulent U/Spillefilm
Kops 2003 Color timing U/Spillefilm
Suxxess 2002 Color timing U/Spillefilm
Sange fra anden sal 2000 Colorist U/Spillefilm
Tillsammans 2000 Lyssætter U/Spillefilm
Ørnen der havde højdeskræk 1998 Lys DK/Kort fiktion
Under overfladen 1997 Color timing U/Spillefilm
Hvide løgne 1995 Color timing U/Spillefilm
Sidste dans 1993 Belyser U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.