enda

Sten Ljunggren

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grænse 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Nylon 2015 Alfred DK/Kort fiktion
Populærmusik fra Vittula 2004 Bedstefar U/Spillefilm
Tillsammans 2000 Birger U/Spillefilm
Bare en lille snak 1997 Medvirkende U/Kort fiktion
Harry & Sonja 1996 Walter U/Spillefilm
Åbne døre 1995 Medvirkende U/Kort fiktion
Grænsen 1995 Politibetjent DK/Kort fiktion
Frihedens skygge 1994 Thomas Gustafsson Tv-serie
Dødgo'e venner 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Strandvaskeren 1978 Paulus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.