enda

Stephanie León

(1989 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Caroline DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Mathilde Tv-serie
Labrador 2012 Stella DK/Spillefilm
Ud af mørket 2012 Milla DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Amalie DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Cille DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Charlotte DK/Spillefilm
Råzone 2006 Cecilie DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Pige på tank DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 TV-pige DK/Spillefilm
Louise 2005 Christine DK/Kort fiktion
Solkongen 2005 Forbrændt pige DK/Spillefilm
Bagland 2003 Mille DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Ann-Sofie DK/Spillefilm
Flugten fra Jante 2000 Agnes U/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Elev i Wilhelms klasse Tv-serie
Sunes familie 1997 Sofie Bendsen DK/Spillefilm
Tøsepiger 1996 Maj-Britt DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Nova Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.