enda

Stephen Dorff

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Zaytoun 2012 Yoni U/Spillefilm
Immortals 2011 Stavros U/Spillefilm
Somewhere 2010 Johnny Marco U/Spillefilm
Cecil B. DeMented 2000 Cecil U/Spillefilm
Blade - the daywalker 1998 Deacon Frost U/Spillefilm
Blood & wine - en dødelig cocktail! 1996 Jason U/Spillefilm
S.F.W. 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Backbeat 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.