enda

Stephen E. Rivkin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Avatar 3D - Special Edition 2009 Klip U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende 2007 Klip U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Død mands kiste 2006 Klip U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean - Den sorte forbandelse 2003 Klip U/Spillefilm
Swordfish - kodeord Sværdfisk 2001 Klip U/Spillefilm
The Hurricane 1999 Klip U/Spillefilm
Ni måneder 1995 Klip U/Spillefilm
Only you 1994 Klip U/Spillefilm
Robin Hood - Helte i underhylere 1993 Klip U/Spillefilm
Fanget bag fjendens linier 1988 Klip U/Spillefilm
Youngblood 1986 Klip U/Spillefilm
Skiskolens varme piger 1983 Klip U/Spillefilm
Kom frit frem 1982 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.