enda

Stephen Goldblatt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Niceville 2011 Foto U/Spillefilm
Percy Jackson & lyntyven 2010 Foto U/Spillefilm
Julie & Julia 2009 Foto U/Spillefilm
Charlie Wilson's War 2008 Foto U/Spillefilm
Rent 2005 Foto U/Spillefilm
Closer 2004 Foto U/Spillefilm
Batman & Robin 1997 Foto U/Spillefilm
Striptease 1996 Foto U/Spillefilm
Batman forever 1995 Foto U/Spillefilm
Pelikan notatet 1993 Foto U/Spillefilm
Forbuden frugt 1992 Foto U/Spillefilm
For the boys 1991 Foto U/Spillefilm
Savannah 1991 Foto U/Spillefilm
Joe og vulkanen 1990 Foto U/Spillefilm
Dødbringende våben 2 1989 Foto U/Spillefilm
Everybody's all-American 1988 Foto U/Spillefilm
Dødbringende våben 1987 Foto U/Spillefilm
Frygtens pyramide 1985 Foto U/Spillefilm
Cotton Club 1984 Foto U/Spillefilm
Hunger 1983 Foto U/Spillefilm
Soldatens hjemkomst 1982 Foto U/Spillefilm
Rumstation Jupiter 1981 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.