enda

Stephen H. Burum

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mission to Mars 2000 Foto U/Spillefilm
Snake eyes 1998 Foto U/Spillefilm
Vi er din far 1997 Foto U/Spillefilm
Mission: Impossible 1996 Foto U/Spillefilm
The Shadow 1994 Foto U/Spillefilm
Fanget af fortiden 1993 Foto U/Spillefilm
Hoffa 1992 Foto U/Spillefilm
Det skjulte ansigt 1992 Foto U/Spillefilm
Man Trouble 1992 Foto U/Spillefilm
De kaldte os helte 1989 Foto U/Spillefilm
The war of the Roses 1989 Foto U/Spillefilm
De uovervindelige 1987 Foto U/Spillefilm
8 millioner måder at dø på 1986 Foto U/Spillefilm
Kliken fra St. Elmo 1985 Foto U/Spillefilm
Stand-in for mord 1984 Foto U/Spillefilm
Outsideren 1983 Foto U/Spillefilm
Syv der hævner 1983 Foto U/Spillefilm
Motorcykeldrengen 1983 Foto U/Spillefilm
Den lille udbryder 1982 Foto U/Spillefilm
Den usynlige forfølger 1981 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.