enda

Stephen Herek

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Into the Blue 2: The Reef 2009 Instruktion U/Spillefilm
Picture This 2008 Instruktion
Holy Man 1998 Instruktion
Mr. Holland's opus - livets symfoni 1996 Instruktion U/Spillefilm
101 dalmatinere i levende live 1996 Instruktion U/Spillefilm
De tre musketerer 1993 Instruktion U/Spillefilm
The mighty ducks 1992 Instruktion U/Spillefilm
Hurra!! Babysitteren er død 1991 Instruktion U/Spillefilm
Frem til fortiden 1988 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.