enda

Stephen Hopkins

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Race 2016 Instruktion U/Spillefilm
Lost in space 1998 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The ghost and the darkness 1996 Instruktion U/Spillefilm
Sidste nedtælling 1994 Instruktion U/Spillefilm
Predator 2 - Rovdyret 1990 Instruktion U/Spillefilm
Freddys sidste mareridt 1989 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.