enda

Stephen Mirrione

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Revenant 2015 Klipper U/Spillefilm
Monumenternes mænd 2014 Klip U/Spillefilm
Familien 2013 Klip U/Spillefilm
Kamæleonen 2012 Klip U/Spillefilm
The Hunger Games 2012 Klip U/Spillefilm
Contagion 2011 Klip U/Spillefilm
Biutiful 2010 Klip U/Spillefilm
The Informant! 2009 Klip U/Spillefilm
Ocean's 13 2007 Klip U/Spillefilm
Babel 2006 Klip U/Spillefilm
Good Night, and Good Luck. 2005 Klip U/Spillefilm
Ocean's Twelve 2004 Klip U/Spillefilm
21 gram 2003 Klip U/Spillefilm
Confessions of a Dangerous Mind 2002 Klip U/Spillefilm
Ocean's Eleven 2001 Klip U/Spillefilm
Traffic 2000 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.