enda

Stephen Rea

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Underworld: Awakening 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Blackthorn 2011 Medvirkende U/Spillefilm
Nothing Personal 2009 Medvirkende U/Spillefilm
V for Vendetta 2005 Finch U/Spillefilm
Tara Road 2005 Colm U/Spillefilm
Breakfast on Pluto 2005 Bertie U/Spillefilm
Copenhagen 2002 Medvirkende Tv-film
In Dreams 1999 Dr. Silverman U/Spillefilm
Enden på legen 1999 Henry Miles U/Spillefilm
Still crazy 1998 Tony U/Spillefilm
Frankies sommer 1996 Taxachauffør U/Spillefilm
Angie 1994 Medvirkende U/Spillefilm
The Crying Game 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.