enda

Stephen Warbeck

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Polisse 2011 Musik U/Spillefilm
Machan 2010 Musik U/Spillefilm
Tigerbrødre 2004 Musik U/Spillefilm
Charlotte Gray 2001 Musik U/Spillefilm
Kaptajn Corellis mandolin 2001 Musik U/Spillefilm
Billy Elliot 2000 Musik U/Spillefilm
Quills - Marquis de Sades forførende pen 2000 Musik U/Spillefilm
Fanny & Elvis 1999 Musik U/Spillefilm
Shakespeare in Love 1999 Musik U/Spillefilm
Hendes Majestæt Mrs. Brown 1997 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.