enda

Stevan Treshow

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pause 2007 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
The global spiritour 1999 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ondt blod 1996 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Jeg kommer igen i morgen 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Møv og Funder 1991 Fotografassistent DK/Spillefilm
Brændemærket 1991 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Fotografassistent, 2. unit (Bosnien-Herzegovina), Clapper/loader DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.