enda

Steve Buscemi

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nancy 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Boss Baby 2017 Francis Francis U/Spillefilm
The Incredible Burt Wonderstone 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Monsters University 2013 Randall Boggs (org. version) U/Spillefilm
John Rabe 2009 Dr. Robert Wilson U/Spillefilm
Delirious 2008 Les U/Spillefilm
Monster huset 2006 Nebbercracker U/Spillefilm
Coffee and Cigarettes 2003 Medvirkende U/Spillefilm
Ghost World 2001 Seymour U/Spillefilm
The Sopranos 1999 Instruktion Tv-serie
Trees lounge 1996 Instruktion, Tommy, Manus U/Spillefilm
Fargo 1996 Carl Showalter U/Spillefilm
Klar til optagelse 1995 Nick Reve U/Spillefilm
Airheads 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Afskedsblikke 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.