enda

Steve Carell

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Beautiful Boy 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Velkommen til Marven 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Vice 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Last Flag Flying 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Battle of the Sexes 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Grusomme Mig 3 2017 Stemme U/Spillefilm
Freeheld 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Alexander og den frygtelige, skrækkelige, sløje, virkelig dårlige dag 2014 Ben Cooper U/Spillefilm
Foxcatcher 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Grusomme mig 2 2013 Gru U/Spillefilm
The way way back 2013 Trent U/Spillefilm
The Incredible Burt Wonderstone 2013 Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen 2013 Brick Tamland U/Spillefilm
Hope Springs 2012 Dr. Feld U/Spillefilm
Crazy, Stupid, Love 2011 Cal, Producer U/Spillefilm
Date night 2010 Phil Foster U/Spillefilm
Dinner for schmucks 2010 Barry U/Spillefilm
Grusomme mig 2010 Stemme U/Spillefilm
Get smart 2008 Maxwell Smart U/Spillefilm
Horton og støvfolket Hvem 2008 Mayor (org. version) U/Spillefilm
Du almægtige, Evan 2007 Evan Baxter U/Spillefilm
Min brors kæreste 2007 Dan Burns U/Spillefilm
Little Miss Sunshine 2006 Frank U/Spillefilm
Over hækken 2006 Hammy U/Spillefilm
The 40 year old virgin 2005 Andy Stitzer, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.