enda

Steve Golin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Revenant 2015 Producer U/Spillefilm
The Fifth Estate 2013 Producer U/Spillefilm
Big miracle 2012 Producer U/Spillefilm
The beaver 2011 Producer U/Spillefilm
Cleaner 2008 Producer U/Spillefilm
Afsløringen 2007 Produktion U/Spillefilm
Babel 2006 Produktion U/Spillefilm
Evigt solskin i et pletfrit sind 2004 Produktion U/Spillefilm
50 first dates 2004 Producer U/Spillefilm
Bounce 2000 Producer U/Spillefilm
Being John Malkovich 1999 Producer U/Spillefilm
For venskabs skyld 1998 Producer U/Spillefilm
The Game 1997 Producer U/Spillefilm
Tusind tønder land 1997 Producer U/Spillefilm
Portræt af en kvinde 1996 Producer U/Spillefilm
Sleepers 1996 Producer U/Spillefilm
Kalifornia 1993 Producer U/Spillefilm
En morder iblandt os 1992 Producer U/Spillefilm
Candyman 1992 Producer U/Spillefilm
Vilde hjerter 1990 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.