enda

Steve Guttenberg

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
To tøser ta'r affære 1995 Roger Callaway U/Spillefilm
Min drømmefyr 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Tre mand og en lille dame 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Vidnet i vinduet 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Politiskolen 4 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Tre mand og en baby 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg overgiver mig - betingelsesløst 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Politiskolen 3 - Tilbage på anstalten 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Nr. 5 lever 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Politiskolen 2 - Deres første opgave 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Politiskolen 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Dagen efter 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Diner 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.