enda

Steve Martin

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjem 2015 Captain Smek (org. version) U/Spillefilm
Det' indviklet 2010 Adam U/Spillefilm
The Pink Panther 2 2009 Insp. Jacques Clouseau, Manus U/Spillefilm
The Pink Panther 2006 Clouseau, Manus U/Spillefilm
Bringing Down the House 2003 Peter Sanderson U/Spillefilm
Det vilde dusin 2003 Tom Baker U/Spillefilm
Looney Tunes - Back in Action 2003 Mr. Chairman U/Spillefilm
The Zookeeper 2001 Dyretræner U/Spillefilm
Fantasia 2000 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Når godtfolk kommer til byen 1999 Henry Clark U/Spillefilm
Bowfinger 1999 Bobby Bowfinger, Manus U/Spillefilm
Sgt. Bilko 1996 Master Sgt. Ernest G. Bilko U/Spillefilm
Hus-hjæælp... 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Brudens far 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Grand Canyon - I storbyens hjerte 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Mig og L.A. 1990 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Hele den pukkelryggede familie 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Fræk, frækkere, frækkest 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Roxanne - næsen er i vejen 1987 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Røvtur på 1. klasse 1987 Medvirkende U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Manus, Medvirkende, Executive producer U/Spillefilm
Min bedre halvdel 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Bogart junior 1982 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Den fjollede tjener 1977 Steven, Manus U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.