enda

Steve McQueen

(1930 – 1980)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The hunter 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Tom Horn 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Det tårnhøje helvede 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Papillon 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Getaway - vild flugt 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Junior Bonner - Kørende cowboy 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Le Mans 1971 Medvirkende U/Spillefilm
De tre fra Mississippi 1969 Boon U/Spillefilm
Bullitt 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Thomas Crown og Co 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Kanonbåden San Pablo 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Den store flugt 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Syv mænd sejrer 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Morderen fra himmelrummet 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.