enda

Steve Mirkovich

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
16 blocks 2006 Klip U/Spillefilm
Godsend 2004 Klip U/Spillefilm
Darkness Falls 2003 Klip U/Spillefilm
D-Tox 2002 Klip U/Spillefilm
The astronaut's wife 1999 Klip U/Spillefilm
Con Air 1997 Klip U/Spillefilm
I know what you did last summer - Jeg ved hvad du gjorde sidste sommer 1997 Klip U/Spillefilm
Broken arrow 1996 Klip U/Spillefilm
The ghost and the darkness 1996 Klip U/Spillefilm
Turtles II - gåden om det grønne slam 1991 Klip U/Spillefilm
Kampsoldaten 1987 Klip U/Spillefilm
I en kælder sort som kul 1987 Klip U/Spillefilm
Hvem springer kineserne for? 1986 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.