enda

Steve Oedekerk

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Du almægtige, Evan 2007 Manus U/Spillefilm
Koslænget 2006 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Bruce den almægtige 2003 Manus U/Spillefilm
Kung Pow - I knytnævens klør 2002 Instruktion
Niels Neutron - det lille geni 2001 Manus, Produktion U/Spillefilm
Nutty Professor II: Familien Klump 2000 Manus U/Spillefilm
Patch Adams 1998 Manus U/Spillefilm
Ace Ventura - når naturen kalder 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Nothing to lose 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.