enda

Steve Perry

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kapring i høj fart 1995 Producer U/Spillefilm
Sammensværgelsen 1995 Producer U/Spillefilm
True Romance 1993 Producer U/Spillefilm
Ford Fairlane - rock 'n' roll detektiv 1990 Producer U/Spillefilm
Dødbringende våben 2 1989 Producer U/Spillefilm
Dødbringende våben 1987 Producer U/Spillefilm
Firefox 1982 Instruktørassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.