enda

Steve Tisch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sex Tape 2014 Producer U/Spillefilm
Kapring af Metro 1 2 3 2009 Producer U/Spillefilm
Knowing 2009 Producer U/Spillefilm
Jagten på lykke 2006 Produktion U/Spillefilm
The weather man 2005 Produktion U/Spillefilm
The postman 1997 Producer U/Spillefilm
Forrest Gump 1994 Producer U/Spillefilm
Ingen udvej 1990 Producer U/Spillefilm
Alle disse kvinder 1988 Producer U/Spillefilm
Skolens "sorte" får 1986 Producer U/Spillefilm
Outlaw blues 1977 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.