enda

Steven Kemper

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Last Stand 2013 Klip U/Spillefilm
Legion 2010 Klip U/Spillefilm
The punisher 2004 Klip U/Spillefilm
Windtalkers 2002 Klip U/Spillefilm
Mission: Impossible 2 2000 Klip U/Spillefilm
End of Days 1999 Klip U/Spillefilm
Forbandelsen 1997 Klip U/Spillefilm
Face/Off 1997 Klip U/Spillefilm
Fair game 1995 Klip U/Spillefilm
Sudden death 1995 Klip U/Spillefilm
Timecop 1994 Klip U/Spillefilm
New Jack City 1991 Klip U/Spillefilm
Fantastiske fortællinger 1987 Klip Tv-film
Årgang '86 1986 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.