enda

Steven Reuther

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The ugly truth 2009 Producer U/Spillefilm
Kold hævn 2002 Producer U/Spillefilm
Gi' det videre 2000 Produktion U/Spillefilm
John Grisham's The Rainmaker 1997 Producer U/Spillefilm
Boys on the side 1995 Producer U/Spillefilm
Klienten 1994 Producer U/Spillefilm
Sommersby 1993 Producer U/Spillefilm
Kapring på åbent hav 1992 Producer U/Spillefilm
Pretty Woman 1990 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.