enda

Steven Rosenblum

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
After Earth 2013 Klip U/Spillefilm
Get the gringo 2012 Klip U/Spillefilm
Love and Other Drugs 2010 Klip U/Spillefilm
Modstand 2008 Klip U/Spillefilm
Rejsen til Jordens indre 2008 Klip U/Spillefilm
Så flyt dog! 2006 Klip U/Spillefilm
Blood Diamond 2006 Klip U/Spillefilm
xXx2 - The Next Level 2005 Klip U/Spillefilm
The Last Samurai - Den sidste samurai 2003 Klip U/Spillefilm
The Four Feathers 2002 Klip U/Spillefilm
Pearl Harbor 2001 Klip U/Spillefilm
X-Men 2000 Klip U/Spillefilm
Under angreb 1998 Klip U/Spillefilm
Det afgørende bevis 1996 Klip U/Spillefilm
Braveheart 1995 Klip U/Spillefilm
Legendernes tid 1994 Klip U/Spillefilm
Ærens mark 1989 Klip U/Spillefilm
Natty Gann 1985 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.