enda

Steven Spielberg

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ready Player One 2018 Instruktion U/Spillefilm
The Post 2018 Instruktion U/Spillefilm
Den store venlige kæmpe 2016 Instruktion U/Spillefilm
Spionernes bro 2015 Instruktion U/Spillefilm
Lincoln 2012 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Instruktion, Producer U/Spillefilm
War Horse 2011 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The Pacific 2010 Executive producer Tv-serie
Indiana Jones og krystalkraniets kongerige 2008 Instruktion U/Spillefilm
Flags of our fathers 2006 Produktion U/Spillefilm
Letters from Iwo Jima 2006 Produktion U/Spillefilm
War of the Worlds 2005 Instruktion U/Spillefilm
München 2005 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Mit liv som geisha 2005 Produktion U/Spillefilm
Terminalen 2004 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Voices From The List 2004 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Minority Report 2002 Instruktion U/Spillefilm
E.T. The extra-terrestrial - 20th universary 2002 Instruktion U/Spillefilm
Catch Me If You Can 2002 Instruktion, Producer U/Spillefilm
A.I. - Kunstig intelligens 2001 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Nærkontakt af tredie grad - Director's cut 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Saving private Ryan 1998 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The Lost World: Jurassic Park 1997 Instruktion U/Spillefilm
Amistad 1997 Instruktion U/Spillefilm
Jurassic Park 1993 Instruktion U/Spillefilm
Schindlers liste 1993 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Hook 1991 Instruktion U/Spillefilm
Rejsen til Amerika II - Fievel i det vilde vesten 1991 Producer U/Spillefilm
Indiana Jones og det sidste korstog 1989 Instruktion U/Spillefilm
Always 1989 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden Del III 1989 Executive producer U/Spillefilm
Solens rige 1987 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Fantastiske fortællinger 1987 Instruktion Tv-film
Farven lilla 1985 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Indiana Jones og templets forbandelse 1984 Instruktion U/Spillefilm
På grænsen til det ukendte 1983 Instruktion U/Spillefilm
E.T. the extra-terrestrial 1982 Instruktion, Producent U/Spillefilm
Poltergeist 1982 Manus, Producer U/Spillefilm
Jagten på den forsvundne skat 1981 Instruktion U/Spillefilm
Langt nede, højt oppe 1981 Executive producer U/Spillefilm
1941 - undskyld hvor ligger Hollywood? 1979 Instruktion U/Spillefilm
Nærkontakt af tredie grad 1977 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Nærkontakt af tredje grad. Specialudgaven 1977 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Dødens gab 1975 Instruktion U/Spillefilm
Duellen 1972 Instruktion Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.