enda

Stewart Copeland

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Boys and Girls 2000 Musik U/Spillefilm
Simpatico 1999 Musik U/Spillefilm
She's All That 1999 Musik U/Spillefilm
Very Bad Things 1998 Musik U/Spillefilm
Fire dage i september 1997 Musik U/Spillefilm
Mellem venner 1996 Musik U/Spillefilm
Rapa Nui 1994 Musik U/Spillefilm
Fresh 1994 Musik U/Spillefilm
Raining Stones 1993 Musik U/Spillefilm
Pentagram mordene 1990 Musik U/Spillefilm
Highlander II 1990 Musik U/Spillefilm
Vi ta'r skraldet 1990 Musik U/Spillefilm
Kuk i kalenderen 1990 Musik U/Spillefilm
Riff-Raff 1990 Musik U/Spillefilm
Ka' du høre hvad jeg ser? 1989 Musik U/Spillefilm
Næsten voksen 1988 Musik U/Spillefilm
Noget for noget 1988 Musik U/Spillefilm
Wall Street 1987 Musik U/Spillefilm
I fjendeland 1986 Musik U/Spillefilm
Motorcykeldrengen 1983 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.