enda

Stig Bilde

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Præsidenten 2011 Klipper DK/Dokumentarfilm
Jernhårde ladies 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Drengene fra 3.G 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Dagbog fra midten 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Kun med hjertet - kan man rigtig se 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Det forkerte mord 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Den hemmelige krig 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Dear God 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 8 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Danas have 2004 Klipper (Animatic) DK/Dokumentarfilm
110% Greve - en film fra virkeligheden 2004 B-klipper DK/Dokumentarfilm
Me - The Musical 2003 Klipper DK/Kort fiktion
Cotton Club girl 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Dronningens gobeliner 2000 Klip DK/Dokumentarfilm
Pigerne i 4.b 1999 Klip DK/Dokumentarfilm
Oasis & The 77 Puppets 1998 Klip DK/Kort fiktion
Rideskolen 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
Dragen 1996 Klip DK/Kort fiktion
Farvel til Paradis 1996 Klip DK/Dokumentarfilm
Harmony 1995 Klip DK/Kort fiktion
By 1995 Klip DK/Eksperimentalfilm
Vægteren 1995 Klip DK/Kort fiktion
Torsdag Kl. 19:00 26. Oktober 1995 1995 Klip DK/Eksperimentalfilm
Magasinprogrammet København Ca. 1995 - Iv 1995 Klip, Lyd Antologi
København Ca. 1995 - Tv Præsentation 1995 Klip, Lyd
Magasinprogrammet København Ca. 1995 - III 1995 Klip, Lyd Antologi
Veninder 1994 Klip DK/Dokumentarfilm
My Neighbour is a Bear 1991 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
10th Street Between B & C 1991 Klip DK/Dokumentarfilm
Picnic i Helsinki Live 1990 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Kalles Orkester 1990 Klip DK/Dokumentarfilm
Under uret 1985 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.