enda

Stig Björkman

(1938 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg er Ingrid 2015 Instruktion U/Dokumentarfilm
Tranceformer 1997 Instruktion, Interviews U/Dokumentarfilm
Sommeren 1995 Manus U/Spillefilm
Smuglerkongen 1985 Klippeassistent U/Spillefilm
Bag jalousien 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kvindesind 1980 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Den hvide væg 1974 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Jag älskar, du älsker 1968 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Los Angeles, AFI Int. Festival 1998-10-22 Tranceformer
Haifa International Film Festival 1998-10-05 Tranceformer
Jerusalem Int. Film Festival 1998-07-09 Tranceformer
Sydney Film Festival 1998-06-05 Tranceformer
Istanbul Int. Film Festival 1998-04-18 Tranceformer
Berlinale 1998-02-11 Tranceformer
Lübeck, Nordische Filmtage 1997-11-06 Tranceformer
Valladolid International Film Festival 1997-10-24 Tranceformer
Vienna Film Festival, Viennale 1997-10-17 Tranceformer
Venice International Film Festival 1997-08-27 Tranceformer
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.