enda

Stig Boquist

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jægerne 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Arilds tid 1988 Scenograf U/Spillefilm
Jim og piraterne 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Falsk som vand 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bjerget på månens bagside 1983 Scenograf U/Spillefilm
Skrald 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den enfoldige morder 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Blomstrende tider 1980 Produktionsdesign, Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.