enda

Stig Lommer

(1907 - 1976)

Skuespiller, teaterdirektør.

Far til skuespiller Steen Stig Lommer (f. 1960).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hellere en tyv i huset end en kurre på tråden 1966 Dansk bearbejdning Tv-film
Op og ned langs kysten 1950 Instruktion DK/Spillefilm
Det hændte i København 1949 Instruktion DK/Spillefilm
Stjerneskud 1947 Sig selv DK/Spillefilm
Lev Livet let 1944 Instruktion DK/Spillefilm
Familien Gelinde 1944 Teaterdirektør DK/Spillefilm
Frøken Vildkat 1942 Artistagent DK/Spillefilm
Cocktail 1937 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.