enda

Stig Møller

(1945 – )

Musiker, komponist. Medstifter af Steppeulvene sammen med Eik Skaløe.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sofies have 1995 Musik DK/Kort fiktion
En dødstjald 1993 Musik DK/Kort fiktion
Husker du... 1992 Musik DK/Dokumentarfilm
Himmel og helvede 1988 Guitarspiller DK/Spillefilm
Kloden rokker 1978 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Lov og orden i Christiania 1974 Musik DK/Dokumentarfilm
Valgborgs Favn 1974 Musik DK/Dokumentarfilm
Prins Piwi 1974 Kleinfeld, Elos assistent DK/Spillefilm
Kort fra Danmark 1973 Musik DK/Dokumentarfilm
Danske lystbilleder 1973 Musik DK/Dokumentarfilm
Farum Midtpunkt 1972 Musik DK/Dokumentarfilm
Zurp Ahtamn 1971 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
En film 1969 Musik DK/Eksperimentalfilm
Om ti minutter 1966 Musik, Medvirkende DK/Kort fiktion
Sisimiut 1966 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.