enda

Stig Stasig

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sådan er søskende - Jennis storesøster 2011 Stills DK/Dokumentarfilm
Min bedste lærer 1-4 2006 Stills DK/Dokumentarfilm
Andre venner 2005 Stills DK/Dokumentarfilm
Zezils verden 2005 Stills DK/Dokumentarfilm
Uhyret 2005 Stills DK/Kort fiktion
110% Greve - en film fra virkeligheden 2004 Stills DK/Dokumentarfilm
Fra Barbie til Babe 2003 Stills DK/Dokumentarfilm
Dage med Kathrine 2003 Stills DK/Dokumentarfilm
En mors historie 2002 Stills DK/Dokumentarfilm
Fodbolddrengen 2000 Stills, Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
Ghettoprinsesse 2000 Stills DK/Dokumentarfilm
Rideskolen 1998 Stills DK/Dokumentarfilm
Så smukt! 1998 Stills DK/Kort fiktion
Dragen 1996 Stills DK/Kort fiktion
Hvileløse hjerte 1996 Stills DK/Kort fiktion
- kalder Katrine! 1994 Stills DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.