enda

Stina Ekblad

(1954 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens Datter II - Slangens gave 2019 Dama Lizea DK/Spillefilm
QEDA 2017 Forsvarsministeren DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Dama Lizea DK/Spillefilm
Ballerina 2012 Stemme DK/Dokumentarfilm
Den skaldede frisør 2012 Kvindelig læge DK/Spillefilm
Prik og Plet hos tandlægen 2012 Voice over-optagelse U/Kort fiktion
En rationel løsning 2011 Maj Fjellgren U/Spillefilm
Borgen 2 2011 Lisbet Kofoed Tv-serie
Prik og Plet i sneen 2008 Speaker U/Kort fiktion
Hjemve 2007 Missionær 1 DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Karin Nielsen Tv-serie
Afgrunden 2003 Lotten DK/Spillefilm
De fem benspænd 2003 The Woman with Money ("Obstruction #4") DK/Dokumentarfilm
Suxxess 2002 Susanne U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Stine Jensen, husholderske U/Spillefilm
Manden som ikke ville dø 1999 Esther Mortensen DK/Spillefilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Husholdersken DK/Spillefilm
Sekten 1997 Karen, dr. Lacks kone DK/Spillefilm
Tøsepiger 1996 Marianne DK/Spillefilm
Pensionat Oskar 1995 Gunnel Runeberg U/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Maren Kirstine DK/Spillefilm
Markisinnan de Sade 1992 Medvirkende Tv-film
Agnes Cecilia 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Freud flytter hjemmefra 1991 Sygeplejerske U/Spillefilm
Notater om kærligheden 1989 Kvinden med penge DK/Eksperimentalfilm
Min elskede - Amorosa 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Store illusioner 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Strindberg - et liv 1985 Siri von Essen Tv-serie
Thorvald og Linda 1982 Linda DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.