enda
Person

Stina Gardell

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
The Lost Leonardo 2021 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Co-producer (Sverige) Dokumentarserie
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Co-producer (Sverige) Dokumentarserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Co-producer (Sverige) Dokumentarserie
Fædre og sønner 2018 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Misfits 2015 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Mother''s Wish 2015 Co-producer U/Dokumentarfilm
Drømmen om Maremma 2013 Producent U/Dokumentarfilm
Jeg er min egen Dolly Parton 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Troells troldspejl 2008 Co-producer DK/Dokumentarfilm