enda

Stine Boe Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Allins 2016 Producer DK/Dokumentarfilm
Me, myself & Martin Laursen 2012 Udviklingsproducer DK/Dokumentarfilm
Outsider 1:3 2012 Producer Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Producer Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Producer Tv-serie
Stages 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Overcoming 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Turn back time 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
P.O.V. - Point of View 2002 Producer DK/Spillefilm
Den højeste straf 2000 Producer DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Dokumentar 2000 Odense Internationale Film Festival 2000 Den højeste straf
Første Pris, Bedste Fiktion Spillefilm 2001 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2001 P.O.V. - Point of View
Publikumspris 2001 San Sebastian International Film Festival 2001 P.O.V. - Point of View
GuldDok Bedst Lange Dok 2005 CPH:DOX 2005 Overcoming
GuldDok Bedste Klip 2005 CPH:DOX 2005 Overcoming
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Bergen International Film festival 2017-09-26 The Allins
Melbourne Film Festival 2017-08-03 The Allins
CPH:DOX 2017-03-16 The Allins
Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2011-11-10 P.O.V. - Point of View
Krakow Film Festival 2006-05-30 Overcoming
Amsterdam, IDFA 2005-11-24 Overcoming
Toronto International Film Festival 2005-09-08 Overcoming
Odense Internationale Film Festival 2005-08-11 Overcoming
Moscow - Royal Danish Embassy 2003-04-05 Den højeste straf
Sofia International Film Festival 2003-03-05 P.O.V. - Point of View
Warsaw International Film Festival 2002-10-03 P.O.V. - Point of View
Karlovy Vary International Film Festival 2002-07-04 P.O.V. - Point of View
Moscow Int. Film Festival 2002-06-21 P.O.V. - Point of View
Istanbul Int. Film Festival 2002-04-13 P.O.V. - Point of View
Göteborg International Film Festival 2002-01-25 P.O.V. - Point of View
Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2001-11-08 P.O.V. - Point of View
Lübeck, Nordische Filmtage 2001-11-01 Den højeste straf
Valladolid International Film Festival 2001-10-25 Den højeste straf
Sheffield Doc/Fest 2001-10-22 Den højeste straf
San Sebastian International Film Festival 2001-09-21 P.O.V. - Point of View
Cannes, Festival de 2001-05-09 P.O.V. - Point of View
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2001-04-30 Den højeste straf
Prague, One World Human Rights Film Festival 2001-04-02 Den højeste straf
Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2001-03-29 Den højeste straf
Doc Aviv int. Film Festival 2001-03-24 Den højeste straf
Göteborg International Film Festival 2001-01-26 Den højeste straf
Amsterdam, IDFA 2000-11-22 Den højeste straf
San Sebastian International Film Festival 2000-09-21 P.O.V. - Point of View
Odense Internationale Film Festival 2000-08-14 Den højeste straf
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.