enda

Stine Hellqvist Frey

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Eliten 2015 Medvirkende DK/Spillefilm
Bewilderbeast 2011 Producer DK/Kort fiktion
Klassefesten 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
R 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Manden med de gyldne ører 2009 Producerassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.