enda

Stine M. Heilmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kirsebæreventyret 2019 Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
The Cave 2019 Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
Lykke-Per 2018 Stillfotograf DK/Spillefilm
Aquarela 2016 Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
Et raadhus til alvor og fest 2010 Helikopterfotograf DK/Dokumentarfilm
Switching 2003 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.