enda

Stine Schrøder Jensen

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mugge & vejfesten 2019 Medvirkende DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Kirsten DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Maja Tv-serie
Bedrag 2 2016 Kristinas læge Tv-serie
Dicte 3 2016 Jeanette Brix Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Indspilningsleder Tv-serie
Klassefesten 2011 Ulla DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Betjent i Karinas lejlighed #2 DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Nina Kragh Tv-serie
Seth 1999 Helena DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.