enda

Stirling Silliphant

(1918 – 1996)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Over the Top 1986 Manus U/Spillefilm
Dirty Harry renser ud 1976 Manus U/Spillefilm
Killer elite 1975 Manus U/Spillefilm
Det tårnhøje helvede 1974 Manus U/Spillefilm
Pansernes beskidte job 1972 Manus U/Spillefilm
SOS Poseidon kalder 1972 Manus U/Spillefilm
Charly 1968 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.