enda

Stu Linder

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bandits 2001 Klip U/Spillefilm
Kuglen 1998 Klip U/Spillefilm
Når halen logrer med hunden 1997 Klip U/Spillefilm
Afsløring 1994 Klip U/Spillefilm
Quiz show 1994 Klip U/Spillefilm
Toys 1992 Klip U/Spillefilm
Bugsy 1991 Klip U/Spillefilm
Avalon - drømmen om Amerika 1990 Klip U/Spillefilm
Rain Man 1988 Klip U/Spillefilm
Plattenslagerne 1987 Klip U/Spillefilm
Good morning, Vietnam 1987 Klip U/Spillefilm
Frygtens pyramide 1985 Klip U/Spillefilm
Den bedste 1984 Klip U/Spillefilm
I morgen er det for sent 1982 Klip U/Spillefilm
Diner 1982 Klip U/Spillefilm
Mig og min bodyguard 1980 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.