enda

Stuart Dryburgh

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Secret Life of Walter Mitty 2013 Foto U/Spillefilm
Kvinde på spring 2011 Foto U/Spillefilm
Kærlighed & krydderier 2007 Foto U/Spillefilm
Kærlighedens slør 2006 Foto U/Spillefilm
Aeon Flux 2005 Foto U/Spillefilm
The Recruit 2003 Foto U/Spillefilm
Kate & Leopold 2001 Foto U/Spillefilm
Bridget Jones' dagbog 2001 Foto U/Spillefilm
Runaway Bride 1999 Foto U/Spillefilm
"Familie" terapi 1999 Foto U/Spillefilm
Lone star 1996 Foto U/Spillefilm
Portræt af en kvinde 1996 Foto U/Spillefilm
Familien Perez 1995 Foto U/Spillefilm
Once Were Warriors 1994 Foto U/Spillefilm
The Piano 1993 Foto U/Spillefilm
En engel ved mit bord 1990 Foto U/Spillefilm
The kitchen sink Foto U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.