enda

Stuart H. Pappé

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De vilde svin 2007 Klip U/Spillefilm
White chicks 2004 Klip U/Spillefilm
American Pie - The Wedding 2003 Klip U/Spillefilm
American Pie 2 2001 Klip U/Spillefilm
George - den gæve liansvinger 1997 Klip U/Spillefilm
Tina - What's love got to do with it 1993 Klip U/Spillefilm
Halløj i klosteret 2: Nonnernes hus 1993 Klip U/Spillefilm
Ægteskab for åbent tæppe 1990 Klip U/Spillefilm
Fjender - en historie om kærlighed 1989 Klip U/Spillefilm
Moon over Parador 1988 Klip U/Spillefilm
The Big Town 1987 Klip U/Spillefilm
8 millioner måder at dø på 1986 Klip U/Spillefilm
Jonathans første affære 1983 Klip U/Spillefilm
Mellem to venner 1980 Klip U/Spillefilm
The wanderers 1979 Klip U/Spillefilm
En fri kvinde 1977 Klip U/Spillefilm
Det glade bilvanvid 1976 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.