enda

Stuart Levy

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Savages 2012 Klip U/Spillefilm
Immortals 2011 Klip U/Spillefilm
The resident 2011 Klip U/Spillefilm
Vejen til Betlehem 2006 Klip U/Spillefilm
Confidence 2003 Klip U/Spillefilm
Driven 2001 Klip U/Spillefilm
En tilfældig søndag 1999 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.